joomla site stats
  • sinterklaas-01.png
  • sinterklaas-02.png
  • sinterklaas-03.png
  • sinterklaas-04.png
  • sinterklaas-05.png

De Sint is er bijna...

Intocht in Culemborg op zaterdag 19 november 2016

 

De aankomt zal plaats vinden in de Haven, Veerweg en De Markt.
 
Sinterklaas hoopt om 12.00 uur aan te komen. Op De Markt zullen diverse presentaties vanuit kramen plaats vinden waarnaast er diverse extra attracties zullen worden opgesteld en gehouden.
 

Sinterklaas Cantate met Sinterklaas


Na de officiële ontvangst op De Markt zal er – op initiatief van OBK  een Sinterklaas cantate uitgevoerd worden.
De cantate wordt uitgevoerd in een kort familieconcert op Zaterdag 19 november om 15:15u, direct na de intocht in Culemborg, in de Grote- of Barbarakerk. Uitvoerenden zijn Koorklas Culemborg, CU-voices-kids, Kiko Culemborg en het Culemborgs Mannenkoor.
Het orkest bestaat uit strijkorkest ‘Jetset’ en blazers uit o.a. Pieter Aafjes. De rol van ‘Vader’ wordt gezongen door bariton Bas Kuijlenburg en ook de goedheiligman zelf zal zijn stem laten horen. Na de cantate wordt ook de potpourri van Sinterklaasliedjes “Opgestreken Pepernoten” gespeeld waarbij jong en oud kan meezingen. Het geheel staat onder leiding van Hein Franssen en Bas Kuijlenburg
De leden van het comité vinden het jammer dat Sinterklaas geen kans ziet in Culemborg een logeerhuis in te richten om daar de kinderen van de onderbouw van de Culemborgse basisscholen een programma aan te bieden en op de woensdag- en zaterdagmiddagen kinderen persoonlijk te ontmoeten.
Gesponsord door:
Als blijk van waardering zou het leuk zijn wanneer u deze sites ook bezoekt!

Copyright © 2015