Verlanglijstje

Het Verlanglijstje

Ja… een verlanglijstje invullen, wie wil dat nou niet. Maar Sinterklaas gaat mee met de tijd en vond het wel een goed idee dat er via deze site ook een verlanglijstje ingestuurd moet kunnen worden. Ja toch?

Nou, dat gaan we dan gewoon doen. Als jij jouw gegevens netjes invult en ons dat ene lijstje stuurt, dan gaan wij kijken of we daar iets mee kunnen doen. Je moet er natuurlijk wel rekening houden dat er heel veel kinderen zijn met wensen!

Wie weet wat de Sint met jouw lijstje doet…

Vul alles zo volledig mogelijk en compleet in. Hoe beter het formulier gevuld is, hoe beter Sinterklaas dit kan lezen!Vul hier onder jouw geboortedatum in.

Maak hieronder een gedicht, een verhaal, of schrijf iets leuks, waardoor je Sinterklaas een extra reden zou kunnen geven om voor jouw verlanglijstje het paleis door te lopen en iets moois voor je op te zoeken!Let op: Dit verhaal wordt gepubliceerd op deze site, ZONDER jouw persoonlijke gegevens!!

Maak hier een gedicht of verhaaltje van tenminste 10 regels...

Sinterklaas krijgt bij het verwezenlijken van het verlanglijstje bijzondere hulp van diverse sponsoren. Zonder deze bijzondere hulp waren er geen cadeautjes!

Welkom bij Sint in Culemborg

ZONDAG(!) 18 NOVEMBER 14.00 UUR KOMT SINTERKLAAS AAN IN DE HAVEN


ZATERDAG 1 DECEMBER

DONDERDAG 6 DECEMBER


Kijk voor ALLE UPDATES op de ACTIVITEITENPAGINA