Activiteiten in Culemborg

Op deze pagina vind je de activiteiten rondom het bezoek van Sinterklaas in Culemborg:

Deze site SINTINCULEMBORG wordt bijgehouden door het Sinterklaas comité. Dit is de enige officiële site voor Sinterklaas in Culemborg. Alle tijden en data die op deze site vermeld worden zijn de officiële tijden. Kijk daarom voor alle tijden op deze site! (Dat voorkomt teleurstellingen!)

ZONDAG(!) 18 NOVEMBER 14.00 – Intocht Culemborg

Op zondag 18 november om 14.00 uur is de intocht van Sinterklaas in de Haven van Culemborg. Sinterklaas komt aan met de boot, vergezeld met een groot aantal Pieten. Op de boot zitten niet alleen gewone Pieten, maar er is ook een compleet Pietenorkest!

In de Haven zal PraatjesPiet de kinderen vermaken met … praatjes!

De Burgemeester van Culemborg zal ook in de Haven zijn om Sinterklaas welkom te heten in Culemborg.

Sinterklaas gaat vanaf de haven richting de Markt. Op de Markt zal Sinterklaas alle kinderen toespreken. Daarna zullen er heel veel leuke activiteiten op de Markt zijn. Zowel voor kinderen als voor de ouders, opa’s en oma’s, oppassen etc.

ZATERDAG 1 DECEMBER 2018 – Bezoek aan de winkelcentra

In de morgen zal Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan Winkelcentrum Chopinplein. Daar zullen diverse activiteiten zijn waar je aan deel kunt nemen of lekker naar kunt kijken. Een exacte tijd hiervoor zal rondom de 2e week november bekend zijn en op deze site worden vermeld.

In de middag zal Sinterklaas en zijn Pieten een bezoek brengen aan Winkelcentrum Parijsch.Daar zullen diverse activiteiten zijn waar je aan deel kunt nemen of lekker naar kunt kijken.

Een exacte tijd voor de bezoeken zal rondom de 2e week november bekend zijn en op deze site worden vermeld.

DONDERDAG 6 DECEMBER 2018 – Uittocht Sinterklaas

Uittocht Sinterklaas: Samen met de muziek van het Orkest van de Ferry Stars zal de uittocht plaatsvinden van Sinterklaas. Sinterklaas en zijn Pieten vertrekken vanaf de Markt in Culemborg naar de haven. Daar zal Sinterklaas en zijn gevolg op de boot stappen en terugvaren naar Spanje.

De kinderen kunnen dan achter de stoet aanlopen met lampions welke door de organisatie beschikbaar worden gesteld.

Welkom bij Sint in Culemborg

ZONDAG(!) 18 NOVEMBER 14.00 UUR KOMT SINTERKLAAS AAN IN DE HAVEN


ZATERDAG 1 DECEMBER

DONDERDAG 6 DECEMBER


Kijk voor ALLE UPDATES op de ACTIVITEITENPAGINA